Apa puternic acida

Apa acida Kangen

Apa Puternic Acida - NU ESTE POTABILA – pH 2.5


Pentru dezinfectare, sterilizare …fara a utiliza produse de uz casnic!
Apa puternic acida denumita si acid hipocloros se obtine prin adaugarea clorurii de sodiu (sarea) in electroliza apei. Rezultatul este un dezinfectant puternic, capabil sa distruga orice tip de bacterie (listeria, salmonella, E-coli, etc…) in cateva minute, in conformitate cu standardele europene EN 1275 şi EN 1040 ca o soluţie bactericid şi fungicid.
Aparatele Enagic produc aceasta solutie datorita unui agent de electroliza (solutie lichida de sare), care se adauga in compartimentul prevazut in acest scop si care permite obtinerea pana la 30 de litri de apa puternic acida pentru aproximativ 2 euro.


Asigurati-va propriile produse de curatenie
Apa dezinfectanta acida se utilizeaza in complement cu apa puternic alcalina care este un degresant puternic. Cu doar aceste doua solutii apoase puteti inlocui toate produsele de uz casnic comune pentru multe utilizari interne.


Apa puternic acida este indicata pentru:
- a face sa straluceasca inoxul, robinetele, emailul, baile, geamurile, oglinzile ...
- a dezinfecta interiorul frigiderului dvs. fara riscul punerii in contact al alimentelor cu vreun produs nociv.
- a sterilizeaza cutite, prosoape de bucatarie, placi de taiere, blaturi, etc.
- a curata si dezinfecta locurile de reproducere a germenilor: chiuvete, toalete, ...
- a dezinfecta mainile, periuta de dinti, ochelari.


In multe tari, acidul hipocloros este aprobat de catre serviciul de igiena ca un dezinfectant si bactericid in acelasi domeniu de aplicare ca si produsele ce contin clor. In Japonia, mii de profesionisti, in restaurante, hoteluri, cantine scolare, centre de sanatate, saloane de frumusete, ferme agricole … utilizeaza zilnic apa puternic acida ca si dezinfectant universal pentru scule, suprafete, maini, produse alimentare.


In medicina este folosita intensiv pentru a preveni raspandirea de virusi si microbi prin dezinfectarea instrumentelor, a blocurilor operatorii sau pentru spalarea mainilor.


In agricultura apa puternic acida reprezinta o alternativa ecologica la pesticide.