Apa Neutra

Apa neutra

Apa Neutra... Apa de izvor pura!                      
In pozitia „CLEAN WATER” (APA CURATA) ionizatorul produce o apa pura ce nu trece prin camera de electroliza. Este o apa neutra - doar filtrata si curatata de impuritati: clor, rugina, nitrati... si care isi pastreaza minerarele: magneziu, potasiu, calciu, sodiu...


Este echivalentul unei ape pure care ar fi prelevata din izvor
In loc sa gatiti cu apa de la robinet folositi apa pura pentru pregatirea mesei copiilor dumneavoastra sau pregatirea biberoanelor copiilor mici.


Medicamentele trebuie sa fie luate cu apa pura
Apa alcalina Kangen (pH  8 – 9.5), are o mare putere de absorbtie, astfel ca elementul activ al medicamentelor ar fi amplificat si ar putea provoca reactii adverse.
Apa pura este ideala in timpul mesei pentru toata familia. Se recomanda sa se bea putin cate putin o data la masa.


Sa nu beti apa alcalina Kangen in timpul meselor, o jumatate de ora inainte si dupa ...
In timpul digestiei, stomacul trebuie sa ramana acid pentru a descompune corect alimentele ingerate, mai ales proteinele animale. De aceea secretam acizi, inclusiv acid clorhidric, pentru a obosi cat mai putin organismul in timpul digestiei.
Se recomanda sa nu se consume apa in timpul mesei, deoarece va dilua sucurile digestive din stomac. Sa bem apa alcalina Kangen este chiar mai putin recomandat! Stomacul devine brusc alcalin, el va trebui sa creeze de urgenta un mediu acid prin secretarea unei cantitati mari de sucuri gastrice. Ati putea suferi de reflux acid, arsuri la stomac si esofag.
Daca se persista, pot sa apara urmatoarele complicatii:
- Diaree, sindrom de colon iritabil,
- Alergii cutanate: proteinele nedigerate au tendinta de a produce acest tip de alergie,
- Absorbtia proasta a alimentelor, cauzeaza deficiente in micronutrienti, acestia din urma ajungand in scaun,
- O proasta digestie cu bucati identificabile de alimente in scaune,
- O tendinta la infectii intestinale: Acidul este necesar pentru a steriliza continutul stomacului,
- O proliferare de drojdii si bacterii in interior inseamna ca alimentele ingerate sunt fermentate in loc sa fie digerate.
Rezultatul: gaze si balonare!


In afara mesei, apa alcalina Kangen poate sa se bea fara restrictii, pentru a combate tot felul de patologii legate de aciditatea corpului.