Leveluk K8

LeveLuk KANGEN 8

Leveluk K8

Garantie: 5 ani
Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatric si omologat ca aparat medical.

Caracteristici LeveLuk K8


De curand, compania japoneza Enagic a scos pe piata noul aparat de alcalinizare si ionizare a apei, Leveluk Kangen 8,  pe scurt K8, un aparat unic, inovator, perfect pentru indeplinirea standardelor ridicate in obtinerea miraculoasei ape alcaline Kangen®.
Se deosebeste fata de celelalte aparate prin cele 8 placi de electroliza, 8 limbi de circulatie internationala, 8 tipuri de stechere, pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite.Caracteristici LeveLuk k8

1. Sistemul de electroliza este prevazut cu 8 placi de electrozi, ce asigura o mai mare putere si totodata o constructie compacta.
Ionizatorul Leveluk K8 are capacitatea de a produce o cantitate considerabila de apa prin acest proces de electroliza a caror valoare ORP ajunge intre -1300mV si -800mV (in functie de calitatea apei sursa) ce are binecunoscutele efecte asupra organismului uman. Apa Kangen, contine multi ioni de hidroxil (OH-) (ca si ionii de calciu) produsi prin electroliza si ioni de hidrogen (H+). Aceasta depinde de tipul de Apa Kangen selectat pentru a fi produs si al apei originale utilizate.

De fiecare data cand vei utiliza aparatul sau cand veti primi vreo notificare din partea aparatului, veti fi atentionat de catre ghidul vocal si prin intermediul ecranului LCD tactil. Spre exemplu, va arata tipul de apa produs si alte informatii necesare. Introducerea acestui ecran tactil a imbunatatit foarte mult calitatea si celeritatea operatiunilor de utilizare, transformand orice operatiune intr-una extrem de simpla.


2. Ecranul tactil, de dimensiuni marite ii ofera un plus de confort putand fi mai usor de utilizat si mai vizibil. Design-ul sau inovator ofera o mai mare eleganta si bun gust, incadrandu-se perfect in locuinta dumneavoastra.
Rezervorul pentru accelerarea electrolizei va usureaza operatia de adaugare a solutiei de accelerare a electrolizei, solutie care este necesara pentru obtinerea de Apa Strong Acida si Apa Strong KangenTM. Aceasta permite producerea acestui tip de apa constant si continuu ceea ce are un efect excelent. Un tub de 44 ml de lichid accelerator produce 30 litri de Apa Strong Acid in circa 30 minute. (Aceste valori depind si de calitatea apei de la robinet).

 

3. Compania Enagic a prevazut acest aparat cu un ghid, ce ofera informatiile necesare in 8 limbi de circulatie internationala, aceste calitati ridicandu-l la rangul de cel mai usor de inteles si intrebuintat aparat de alcalinizare si ionizare al apei de pana acum. Se poate alege cu usurinta limba straina dorita oricand, schimbarea producandu-se in timp real si fara a necesita asistenta tehnica.
O voce clara si bine conturata pe panoul LCD tactil va informeaza despre tipul de apa produsa (Kangen Water, Acidic Water, Strong Acidic Water, sau Clean Water) si alte informatii necesare. Este foarte usor de operat, deorece este nevoie sa atingeti numai un buton pentru a deschide sau a inchide aparatul, sau pentru a modifica in sus sau in jos tipul de apa pe care doriti sa il obtineti.

 

4. Totodata, acest inovator aparat poate fi folosit de catre utilizatorii din lumea intreaga, indiferent de nivelul scazut ori ridicat de volti, intrucat sistemul de alimentare electrica variaza in functie de tara de utilizare.

*Cand apasati butonul pentru Strong Acidic Water, furtunul secundar va elibera Strong Acidic Water, iar furtunul flexibil va elibera Strong Kangen Water in acelasi timp.


Aprobat ca si echipament medical de catre Ministerul Muncii si al Protectiei Sociale din Japonia. 21600BZZ00376000.

Specificatii

Nume model / serie

Leveluk Kangen 8 / A26-00

Informari vocale

8 Limbi de circulatie internationala

Conectare la sursa de apa

Se conecteaza la robinet

Tensiune de alimentare

AC 220V, 50/60 Hz

Consum energetic

aprox. 230W (la regim de consum maxim)

Sistem

Produce apa ionizata continuu (prevazut cu senzor de debit al apei)

Rata productiei (L/min)

Apa Kangen: 4,5 – 7,5
Apa acida: 1,5 – 2,6 
Apa puternic acida: 0,6 – 1,1 

Nivele de selectie a apei

Apa Kangen / 3 nivele (pH 8,5 – 9,5)
Apa plata (pH 7)
Apa acida (pH 5,5 – 6,5)
Apa puternic acida (pH 2,4 – 2,7)
Apa puternic alcalina (pH 11.5)

Capacitatea de electroliza (utilizare continua)

aprox. 30 min la temperatura normala a camerei

Metoda de curatare a celulelor

Sistem de autocuratare patentat (Controlat periodic de catre microcalculator : 10 secunde de autocuratarea automata cu instructiuni afisate pe ecran).

Presiunea si calitatea apei

Interval dinamic: 50 - 500 KPA

Solutia de imbunatatie a electrolizei – doar pentru apa puternic acida/alcalina (care nu sunt pentru consum)

400 ml. de solutie salina produce aproximativ 15 litri de apa puternic acida/alcalina

Sistem de reumplere si autocuratare performant

Indicatii prin voce, sunet si LCD

Protectie. Nivel de siguranta

Protectie limitator de curent, stabilizator de tensiune, regulator de presiune (alarma de presiune scazuta) si protectie termica (alarma de apa calda)

Material electrod

Platina si titan pur (NU aliaj!). Titan cu grad medical, certificat de Ministerul Sanatatii din Japonia. Placare si acoperire integrala cu platina

Placi de electrod

8 Placi
marime placi (135mm X 75mm)

Aprobat ca dispozitiv medical de Ministerul Japonez al Muncii.21600BZZ00376000.
Unitatea de productie are certificat ISO 9001 si ISO 14001.Ionizatoarele Enagic NU FOLOSESC PLACI DE TIP MASH (filtru). Placile- filtru tind sa cedeze, existand riscul ca titanul sa intre in contact cu apa, creand probleme de sanatate.

Greutate bruta(wet)

6.3 kg

Dimensiuni aparat

345mm(inaltimea)X279mm(latimea)x147mm(adancimea)

ORP

- 800 mv    (in functie de calitatea apei de la retea)

pH

2,5-11,5

Mediu de filtrare

Anti-bacterieni, carbuni activi si sulfura de calciu. Dotat cu indicator de viata al filtrului- afisaj pe ecranul LCD: “Replace filter”

Eliminarea clorului rezidual

Debit total de apa:7000 Litri
Rata de eliminare / Test JISS3201: 80%

Eliminarea clorului intial

95% sau superior.

Parti optionale de schimb

Filtru de apa F8, Glycerol-phosphate Acidic Calcium:
Solutie salina de accelerare a electrolizei
Praf de curatare placi E-Cleaner

Garantie

5 ani garantie full

Posibilitate rate lunare

3, 6, 10, 16, 24

 

Filtrare apa

Filtrul standard al firmei Enagic va filtra 12.000 l inainte de a fi inlocuit. Va rezista intre 9 si 12 luni, in functie de utilizare. Nici un alt ionizator de pe piata nu afirma ca ar avea un filtru mai durabil.

Alte informatii


Compozitia electrozilor, marimea placilor si aria de suprafata

Platina este universal acceptata ca fiind cel mai bun material pentru electrolizarea apei, deoarece este nereactiva si pentru ca este un conductor excelent. Cu toate acestea, datorita costului ridicat (in 2008 – 2240 $/30g), standardul industrial pentru ionizatoarele de apa este titaniu pur, placat cu platina. Titanul este un metal dens, durabil, dar este de asemenea foarte reactiv si nu trebuie sa fie expus direct la apa in timpul electrolizei. In timp ce cativa producatori folosesc otel sau alte aliaje, cele mai renumite companii folosesc titan si platina.
Toate ionizatoarele folosesc electrozi de titan, placati cu platina. Placile unui ionizator sunt ca motorul unei masini. Sunt direct responsabile pentru calitatea apei rezultate. Ca si cum marimea si numarul cilindrilor determina eficienta unui motor, marimea si aria de suprafata a placilor electrolitice determina eficienta unui ionizator de apa. Acesti factori influenteaza direct cantitatea de apa care poate fi ionizata  zilnic si pe tot parcursul vietii unui ionizator. Ei influenteaza gradul de ionizare al apei – rezultat in pH-ul si ORP-ul apei rezultate.
Cativa producatori folosesc placi din plasa sintetica pentru a creste suprafata (prin adaugarea de textura, suprafata actuala creste). Placile din plasa pot sa imbunatateasca eficienta generala, dar pot sa aibe cateva neajunsuri. Placile din plasa tind sa se rupa din cauza expansiunii si contractiei cauzate de caldura din timpul electrolozei. Crapaturile expun titanul la apa si necesita inlocuiri si reparatii mai frecvente. Placile de plasa, de asemena conecteaza depozitele de calcar si necesita curatare mai frecventa. In zone cu apa dura, un ionizator cu placi de plasa, va avea o viata mult mai scurta. Unii producatori nu mai elibereaza garantie pentru aparat cand se foloseste apa dura.
Cei mai multi producatori de ionizatoare folosesc acum placile plate. Din nou,numarul si marimea acestor placi sunt foarte importante. Ionizatorul Leveluk k8 a companiei Enagic are numarul cel mai mare de placi, cea mai mare suprafata a placilor, si cea mai mare suprafata totala in comparatie cu orice ionizator de pe piata. Ionizatorul Leveluk k8 are o suprafata totala mai mare cu 275 cm patrati decat cel mai apropiat competitor. De vreme ce placile sunt cele mai scumpe componente ale unui ionizator, aceasta justifica diferenta de pret intre ionizatoarele Enagic si alte ionizatoare de pe piata.


Puterea electrica

Puterea electrica este urmatoarea ca importanta in procesul de electroliza. O masina de putere mai mare este mai eficienta in acelasi fel ca un bec de putere mai mare, care produce mai multa lumina. Sistemul Leveluk k8, aprobat de UL, foloseste o putere de 230 W. Alte masinide pe piata folosesc intre 80 si 200 W. Aceasta inseamna ca Leveluk k8 poate sa sustina o mai mare productie de apa. De asemena face posibila o ionizare superioara a apei (ionizare superioara => ORP mai negativ => mai multi electroni liberi in apa alcalina => potential mai mare de neutralizare a radicalilor liberi in corp).


Transformator vs SMPS

Exista 2 tipuri de baza de de regulatoare ale puterii, folosite astazi in industria ionizatoarelor:

  • - Transformator
  • - Sursa de putere inversa (SMPS).

Transformatorul este cel mai stabil, eficient si longeviv tip de regulator electric. Cea mare problema cu transformatoarele este supraincalzirea in timpul folosirii constante si prelungite.
Sistemele SMPS au fost concepute sa rezolve problema supraincalzirii. Acestea metin voltajul in acord cu necesitatile masinii prin folosirea curentului alternativ in detrimentul curentului continuu. Aceasta rezolva problema. Unii producatori au ales sa folosesca sisteme SMPS, chiar daca ele nu suplinesc puterea electrica a unui transformator, ceea ce inseamna ca nu vor avea putere constanta. De exemplu,daca faci 12 l de apa, ultimii 4 l nu vor avea acelasi ORP negativ ca primii 3 l, deoarece sistemul SMPS nu poate sa pastreze puterea la acelasi nivel. Alti producatori au ales sa includa intrerupatoare la masinile cu transformator, pentru a opri masina cand se supraincalzeste. Ionizatoarele Enagic sunt proiectate cu precizie si construite sa reziste. Ele sunt alimentate de un trasformator si nu necesita intrerupatoare, deoarece pur si simplu nu se supraincalzesc – chiar si la folosire intensa.


Productia de apa

Alt factor care influenteaza ionizarea este durata timpului in care apa este expusa la curentul electric in camera de electroliza. Cu cat apa este expusa mai mult, cu atat mai mult vor aparea schimbarile. Daca apa se misca incet prin camera, vor aparea schimbari semnificative in ceea ce priveste ph-ul si ORP-ul, chiar daca masina are doar placi mici. Unii producatori incorporeaza regulatoare de flux ca sa compenseze pentru placile mici si designul inferior. Aceasa rezulta in reducerea productiei de apa.
Ionizatorul Leveluk k8 are o productie de apa de pana la 7,5 l / minut. Aceasta este de 2 sau 3 ori mai mare decat productia de apa a altor ionizatoare si indica puterea sistemului. Chiar si la un flux atat de rapid, Leveluk k8 e capabil sa produca cel mai bun ORP din industrie (-1300 mV - 850 mV). Fluxul de apa poate de asemenea sa fie ajustat de catre consumator, pentru a face fata diferitelor presiuni de apa din diverse zone. Filtrul standard al firmei Enagic va filtra 12.000 l inainte de a fi inlocuit. Va rezista intre 9 si 12 luni, in functie de utilizare. Nici un alt ionizator de pe piata nu afirma ca ar avea un filtru mai durabil.


Garantie si durata de viata

Unul din motivele pentru care viata ionizatoarelor Enagic este atat de lunga, este pentru ca ele sunt echipate cu capacitatea de autocuratare. Un sistem de curatare de brevetat se foloseste la fiecar 4 - 6 luni pentru a spala sistemul. Cu ingrijire adecvata, ionizatoarele Enagic sunt construite sa tina o viata intreaga. Fiecare este complet asamblat de un singur tehnician de la inceput pana la sfarsit. La nevoie, componentele pot fi usor inlocuite sau reparate. Ionizatorul Leveluk k8 este asigurat de o garantie completa de 5 ani, cea mai lunga garantie disponibila pe piata ionizatoarelor de apa.