Leveluk R

LeveLuk R

Garantie: 3 ani
Produs autorizat de catre Asociatia Japoneza de prevenire a bolilor geriatrice si omologat ca aparat medical.

Caracteristici LeveLuk R


Miniatural, compact, practic, mereu la indemâna, acasa sau in calatorii, ionizatorul Leveluk-R este cel mai ergonomic si usor de intretinut aparat din gama Leveluk. Japonezii au demonstrat ca tehnologia de varf nu depinde de dimensiuni. Sub exteriorul delicat al acestui ionizator se afla toate standardele ionizatoarelor Leveluk.
Este modern, usor de montat si utilizat, practic si elegant in bucatarie, fiind cel mai mic ionizator din gama Leveluk. Ocupa mai putin din spatiul dumneavoastra si nu impiedica accesul la dulapuri sau chiuveta. Usor de integrat la birou, la firme sau cabinete medicale.
Este pregatit sa  te insoteasca oriunde vei calatori, insusirea lui specifica fiind adaptabilitatea la orice stil de viata si de familie. Te-ai putea muta intr-o zi sau vei putea impacheta multe bagaje pentru un week-end prelungit la tara. Orice ai decide sa faci, ionizatorul Leveluk-R este alaturi de tine. Cu un design iconic si tehnologie de ultima generatie, ionizatorul Leveluk-R imbina nevoia consumului cu placerea de a bea apa.
Leveluk-R este este cel mai ieftin ionizator de apa Kangen, destinat familiilor cu buget mai redus care doresc sa se bucure de beneficiile apei Kangen. Puteti incepe prin a achizitiona un ionizator Leveluk-R, urmand sa faceti trecerea la un ionizator mai avansat ca Leveluk SD-501 mai tarziu. Usor de transportat, are acelasi sistem de filtrare, specificatii tehnice si garantie ca si Leveluk JRII cu diferenta ca Leveluk-R nu produce apele tehnice: apa super-alcalina (ph 11,5) si apa super-acida (ph 2,5).

Garantie: 3 ani

Specificatii

Nume model / serie

LEVELUK R / TYH-71

Conectare la sursa de apa

Se conecteaza la robinet

Tensiune de alimentare

AC 220V, 50/60 Hz

Consum energetic

aprox. 120W (in functie de electroliza selectata)

Sistem

Produce apa ionizata continuu (prevazut cu senzor de debit al apei)

Rata productiei (L/min)

Apa Kangen 1,5 – 5,5
Apa acida: 1,5 – 4,5

Nivele de selectie a apei

Apa Kangen – 3 nivele ( pH 8,5 –  9,5)
Apa plata (pH 7)
Apa acida (aprox. pH 5,5 –  6,5)

Capacitatea de electroliza (utilizare continua)

aprox. 30 min la temperatura normala a camerei

Metoda de curatare a celulelor

Sistem de autocuratare patentat (Controlat periodic de catre microcalculator : 10 secunde de autocuratarea automata cu instructiuni afisate pe ecran).

Presiunea si calitatea apei

Interval dinamic: 100-450 KPA

Sistem de reumplere si autocuratare performant

Indicatii prin voce, sunet si LCD

Protectie. Nivel de siguranta

Protectie limitator de curent, stabilizator de tensiune, regulator de presiune (alarma de presiune scazuta) si protectie termica (alarma de apa calda)

Material electrod

Platina si titan pur (NU aliaj!). Titan cu grad medical, certificat de Ministerul Sanatatii din Japonia. Placare si acoperire integrala cu platina

Placi de electrod

8 Placi
marime placi (135mm X 75mm)

Aprobat ca dispozitiv medical de Ministerul Japonez al Muncii.21600BZZ00376000.
Unitatea de productie are certificat ISO 9001 si ISO 14001.Ionizatoarele Enagic NU FOLOSESC PLACI DE TIP MASH (filtru). Placile- filtru tind sa cedeze, existand riscul ca titanul sa intre in contact cu apa, creand probleme de sanatate.

Greutate bruta(wet)

6.3 kg

Dimensiuni aparat

250x135mm. inaltime: 308mm

ORP

- 400 mv    (in functie de calitatea apei de la retea)

pH

5,5-9,5

Mediu de filtrare

Anti-bacterieni, carbuni activi si sulfura de calciu,
elimina sedimente pana la 5 microni. Indicator de viata al filtrului- afisaj pe ecranul LCD: “Replace filter”

Eliminarea clorului rezidual

Debit total de apa:7000 Litri
Rata de eliminare / Test JISS3201: 80%

Eliminarea clorului intial

95% sau superior.

Parti optionale de schimb

Filtru de apa MW-7000HG
Praf de curatare placi E-Cleaner

Garantie

3 ani

Posibilitate rate lunare

3, 6, 10

 

Filtrare apa

Filtrul standard al firmei Enagic va filtra 12.000 l inainte de a fi inlocuit. Va rezista intre 9 si 12 luni, in functie de utilizare. Nici un alt ionizator de pe piata nu afirma ca ar avea un filtru mai durabil.

Alte informatii


Compozitia electrozilor, marimea placilor si aria de suprafata

Toate ionizatoarele folosesc electrozi de titan, placati cu platina. Placile unui ionizator sunt ca motorul unei masini. Sunt direct responsabile pentru calitatea apei rezultate. Ca si cum marimea si numarul cilindrilor determina eficienta unui motor, marimea si aria de suprafata a placilor electrolitice determina eficienta unui ionizator de apa. Acesti factori influenteaza direct cantitatea de apa care poate fi ionizata zilnic si pe tot parcursul vietii unui ionizator. Ei influenteaza gradul de ionizare al apei – rezultat in pH-ul si ORP-ul apei rezultate.
Cativa producatori folosesc placi din plasa sintetica pentru a creste suprafata (prin adaugarea de textura, suprafata actuala creste). Placile din plasa pot sa imbunatateasca eficienta generala, dar pot sa aibe cateva neajunsuri. Placile din plasa tind sa se rupa din cauza expansiunii si contractiei cauzate de caldura din timpul electrolozei. Crapaturile expun titanul la apa si necesita inlocuiri si reparatii mai frecvente. Placile de plasa, de asemena conecteaza depozitele de calcar si necesita curatare mai frecventa. In zone cu apa dura, un ionizator cu placi de plasa, va avea o viata mult mai scurta. Unii producatori nu mai elibereaza garantie pentru aparat cand se foloseste apa dura.
Cei mai multi producatori de ionizatoare folosesc acum placile plate. Din nou,numarul si marimea acestor placi sunt foarte importante. Ionizatorul Leveluk R a companiei Enagic are numarul cel mai mare de placi, cea mai mare suprafata a placilor, si cea mai mare suprafata totala in comparatie cu orice ionizator din categoria sa de pe piata. Ionizatorul Leveluk R are o suprafata totala mai mare cu 275 cm patrati decat cel mai apropiat competitor. De vreme ce placile sunt cele mai scumpe componente ale unui ionizator, aceasta justifica diferenta de pret intre ionizatoarele Enagic si alte ionizatoare de pe piata.


Puterea electrica

Puterea electrica este urmatoarea ca importanta in procesul de electroliza. O masina de putere mai mare este mai eficienta in acelasi fel ca un bec de putere mai mare, care produce mai multa lumina. Ionizatorul Leveluk R, aprobat de UL, foloseste o putere de 230 W. Alte masinide pe piata folosesc intre 80 si 200 W. Aceasta inseamna ca Leveluk DXII poate sa sustina o mai mare productie de apa. De asemena face posibila o ionizare superioara a apei (ionizare superioara => ORP mai negativ => mai multi electroni liberi in apa alcalina => potential mai mare de neutralizare a radicalilor liberi in corp).


Transformator vs SMPS

Exista 2 tipuri de baza de de regulatoare ale puterii, folosite astazi in industria ionizatoarelor:

  • - Transformator
  • - Sursa de putere inversa (SMPS).

Transformatorul este cel mai stabil, eficient si longeviv tip de regulator electric. Cea mare problema cu transformatoarele este supraincalzirea in timpul folosirii constante si prelungite.
Sistemele SMPS au fost concepute sa rezolve problema supraincalzirii. Acestea metin voltajul in acord cu necesitatile masinii prin folosirea curentului alternativ in detrimentul curentului continuu. Aceasta rezolva problema. Unii producatori au ales sa folosesca sisteme SMPS, chiar daca ele nu suplinesc puterea electrica a unui transformator, ceea ce inseamna ca nu vor avea putere constanta. De exemplu,daca faci 12 l de apa, ultimii 4 l nu vor avea acelasi ORP negativ ca primii 3 l, deoarece sistemul SMPS nu poate sa pastreze puterea la acelasi nivel. Alti producatori au ales sa includa intrerupatoare la masinile cu transformator, pentru a opri masina cand se supraincalzeste. Ionizatoarele Enagic sunt proiectate cu precizie si construite sa reziste. Ele sunt alimentate de un trasformator si nu necesita intrerupatoare, deoarece pur si simplu nu se supraincalzesc – chiar si la folosire intensa.


Filtrare apa

Filtrul standard al firmei Enagic va filtra 12.000 l inainte de a fi inlocuit. Va rezista intre 9 si 12 luni, in functie de utilizare. Nici un alt ionizator de pe piata nu afirma ca ar avea un filtru mai durabil.


Garantie si durata de viata

Unul din motivele pentru care viata ionizatoarelor Enagic este atat de lunga, este pentru ca ele sunt echipate cu capacitatea de autocuratare. Un sistem de curatare de brevetat se foloseste la fiecar 4 - 6 luni pentru a spala sistemul. Cu ingrijire adecvata, ionizatoarele Enagic sunt construite sa tina o viata intreaga. Fiecare este complet asamblat de un singur tehnician de la inceput pana la sfarsit. La nevoie, componentele pot fi usor inlocuite sau reparate. Ionizatorul Leveluk R este asigurat de o garantie de 3 ani, cea mai lunga garantie disponibila pe piata ionizatoarelor de apa din categoria sa.