Ukon - Supliment alimentar

Compania Enagic® introduce Kangen Ukon ™, un supliment alimentar unic.

Imbogatit cu uleiuri esentiale de inalta calitate, este un produs natural derivat din turmericul de origine japoneza, Ukon de primavara (cunoscut si sub numele de turmeric stlbatic), uleiuri esentiale distilate cu grija la Fabrica Ukon Enagic, este cheia pentru o sanatate proactiva !
Numai “Kangen Ukon” contine uleiurile esentiale extrase din turmericul de Okinawa. Este singurul produs pe piata 100% de origine naturala vegetala unde fiecare ingredient in parte este atent selectionat, prietenos cu veganii si care nu contine nici o substanta de origine animala.
Unicitatea turmeric-ului japonez Ukon se datoreaza zonei in care acesta creste, zona care este cunoscuta sub numele Yanbaru, situata in partea de nord a insulei Okinawa, supranumita si „Comoara Naturii” ( shizen no takara) in japoneza, unde solul este cel mai potrivit pentru cultivarea turmericului Ukon Kangen, asigurand un pat in straturi, dens si bogat in nutrienti.
Ukon-ul de primavara cultivat in culturi organice nu contine nici un fel de aditivi sau compusi chimici si este produs in exclusivitate pentru Enagic.


Kangen Ukon este unicul produs care implementeaza armonios si complet aportul de apa Kangen.

Compania Enagic este unica, care pe langa ingredientele atent selectionate, implementeaza igienizarea si dezinfectarea turmericul de primavara si celui de toamna cu apa puternic-acida (pH 2,5) chiar in fabricile Ukon Enagic.

 

Ceea ce face suplimentul Kangen Ukon unic ?

In mod normal suplimentele cu extract de turmeric ar oxida foarte repede la deschiderea flaconului care le contin. Asa ceva nu se intampla si cu Kangen Ukon deoarece procesul inovator de incapsulare brevetat de compania Enagic permite fiecarei capsule inchisa individual sa pastreze active proprietatile uleiurilor esentiale pana cand ne vom decide sa ne bucuram de ea.

 Fiecare capsula gelatinoasa este creeata din ingrediente antioxidante ca:

  • - uleiul de masline,
  • - tocotrienoli (intra in componenta Vitaminei E cu rol antioxidant),
  • - uleiul de perilla; in anumite parti ale Asiei uleiul de perilla este folosit in scopuri medicinale mai mult decat pentru savoarea sa mentolata, facand parte din clasa mentei si a rozmarinului (ulei de perilla - acizi grasi    esentiali Omega 3 si acid alfa linoleic in concentratie de 50-60%;),
  • - ulei de seminte de In.